Bemesting van aardappelen op een natuurlijke manier

Stikstof of magnesium?

Voor de bemesting van aardappelen is magnesium onmisbaar. Aardappelen staan ervoor bekend dat ze veel stikstof nodig hebben, maar in de praktijk blijkt vaak dat een magnesiumgebrek wordt aangezien voor een stikstofgebrek. Zelfs satellietbeelden kunnen dit onderscheid niet altijd maken.

De juiste voedingsstoffen

Door deze verkeerde diagnose kan het gebeuren dat u extra stikstof strooit tijdens de bemesting van aardappelen, terwijl uw bodem eigenlijk magnesium nodig heeft. Zo lost u het werkelijke probleem nooit op. Sterker nog: een verhoogde infectiedruk van Phythophthora of luis kan het gevolg zijn. Met Miramag Superfine® zal u dit probleem niet tegenkomen. Deze natuurlijke magnesium bemesting voorziet uw bodem altijd van voldoende magnesium en calcium, met een zichtbaar beter resultaat voor uw aardappelen!

Bezoek uw lokale dealer

Magnesium is onmisbaar voor de bemesting van uw aardappelen. Wilt u uw bodem snel "aardappelvriendelijk" maken? Vertrouw dan op Miramag Superfine®. Contacteer uw dichtstbijzijnde dealer en verzeker u van uw voorraad. Ook voor de teelt van maïs en suikerbieten is Miramag Superfine® de perfecte oplossing.

Meer bodemvruchtbaarheid met Miramag Superfine Optimale bodemvruchtbaarheid

Miramag Superfine®

Miramag Superfine® is een hoogwaardige milieu- en biovriendelijke magnesium kalkmeststof.

  • Zuiver natuurproduct
  • Snelwerkend
  • Altijd leverbaar
Lees verder