Magnesiumkalk

Altijd voldoende magnesium

Voor een goede ontwikkeling heeft elk gewas een portie magnesium nodig. Miramag Superfine® is ultrafijne en poreuze magnesiumkalk die ervoor zorgt dat gewassen als aardbeien, asperges en bladgroenten voedingsstoffen snel opnemen en ieder jaar beschikken over voldoende calcium en magnesium.

Meten is weten

Voldoende magnesium in de grond wil echter niet zeggen dat er ook voldoende magnesiumkalk in de plant komt. Om dit te meten is gewasonderzoek nodig. De plant neemt alleen de hoeveelheid magnesium op die ze nodig heeft.

Uw pH op peil

De pH is één van de belangrijkste factoren die bepaalt hoeveel voedingstoffen in de bodem beschikbaar komen voor de plant. Een optimale bodemvruchtbaarheid is onontbeerlijk voor veel gewassen om goede opbrengsten te garanderen. Met Miramag Superfine® houdt u de pH-waarde van uw bodem altijd op peil. Met deze hoogwaardige milieu- en biovriendelijke magnesiumkalk profiteert u jaar na jaar van zichtbaar betere resultaten

Interesse?

Wilt u weten wat deze natuurlijke magnesiumkalk kan doen voor uw gewas of zoekt u een lokale dealer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Klik hieronder voor de catalogus en koop uw pH-meter:
Catalogus België
Catalogus Nederland

Meer bodemvruchtbaarheid met Miramag Superfine Optimale bodemvruchtbaarheid

Miramag Superfine®

Miramag Superfine® is een hoogwaardige milieu- en biovriendelijke magnesium kalkmeststof.

  • Zuiver natuurproduct
  • Snelwerkend
  • Altijd leverbaar
Lees verder