Bodemvruchtbaarheid optimaliseren met Miramag Superfine®

De complete magnesiumkalkmeststof

Miramag Superfine® is een hoogwaardige, milieu- en biovriendelijke magnesium kalkmeststof. In totaal bevat Miramag Superfine® een Neutraliserende Waarde van minimum 540 kg calciumoxide (CaO) per ton, waarvan minimum180 kg uit magnesiumoxide (MgO) per ton. Miramag Superfine® is een product dat u zowel in de akkerbouw, veehouderij, tuinbouw, boomkwekerij, natuur- en bosbeheer als wijnbouw kunt gebruiken om de bodemvruchtbaarheid te verbeteren. Lees de volledige Miramag bijsluiter.

Exclusieve fijnheid

Deze dolomietkalkmeststof vormt een zure grond om in vruchtbare aarde en verhoogt de pH van de bodem. Miramag Superfine® bezit een voor Europa exclusieve fijnheid en poreusheid (100% fijner dan 160 micron). Dit betekent dat de calcium en magnesium optimaal worden benut door het gewas en de bodemvruchtbaarheid verbetert.

Puur natuur

Zowel de kalkmeststof Miramag Superfine®  als Mirabox® zijn zuivere, ondergronds gedolven natuurproducten. Het is milieu- en biovriendelijk magnesiumkalk dat voor elke toepassing te gebruiken is. De kalkmeststof bevat natuurlijke sporenelementen, maar geen stikstof en fosfaten. Het resultaat? Een betere bodemvruchtbaarheid en dus een milieuvriendelijke, gezonde en duurzame bodem. Jaar na jaar.

Wilt u de bodemvruchtbaarheid verbeteren van uw akker of grond? Neem contact op met Miramag en ontdek wat onze magnesium kalkmeststof voor uw bedrijf kan betekenen.