Magnesium voor planten

Voorkom ziekten

Uiteenlopende factoren zoals afvoer door planten, uitspoeling door regen en vorming van zuren uit plantenresten veroorzaken een natuurlijke verzuring van de grond. Daardoor is het voor bomen en planten veel moeilijker om de juiste voedingsstoffen te vinden en op te nemen, met kans op ziekten tot gevolg.   Daarom is het noodzakelijk om bos- en natuurgronden te bekalken. Extra kalk en magnesium voor planten stimuleert de groei, zorgt voor een optimale pH en behoudt de plantensamenstelling in natuurlijke ecosystemen.

Dé magnesiumkalkmeststof

Miramag Superfine® is de ideale bemesting voor elke grond. Deze superfijne magnesiumkalk is 100% natuurzuiver en bevat geen toegevoegde stikstof of fosfaten. Dankzij de unieke poreusheid en fijnheid worden de kalk en magnesium zeer snel benut door planten en bomen. Voor een milieuvriendelijke, duurzame en gezonde bodem bent u bij Miramag dus aan het juiste adres!

Doe uw voordeel

De uitstekende werking van Miramag Superfine® voor natuur- en bosbeheer is in de praktijk bewezen. Zo leverden we onze natuurlijke magnesiumkalk o.a. aan Staatsbosbeheer, die meer dan 265.000 hectare Nederlandse natuur onder haar hoede heeft. Profiteer ook van de positieve werking van deze meststof op basis van magnesium. Uw planten en bomen zullen u dankbaar zijn! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het vinden van een lokale dealer.

Meer bodemvruchtbaarheid met Miramag Superfine Optimale bodemvruchtbaarheid

Miramag Superfine®

Miramag Superfine® is een hoogwaardige milieu- en biovriendelijke magnesium kalkmeststof.

  • Zuiver natuurproduct
  • Snelwerkend
  • Altijd leverbaar
Lees verder