Kalkmeststoffen van natuurlijke oorsprong

Goed voor gewas, mens en dier

Bovenstaande geldt voor alle natuurlijke kalkmeststoffen en is ook het motto achter de biologische landbouwkalk van Miramag. Miramag Superfine® is een hoogwaardige, milieu- en biovriendelijke magnesium kalkmeststof met een unieke fijnheid en poreusheid voor optimale resultaten. Het is een zuiver natuurproduct, met natuurlijke sporenelementen en zonder stikstof en fosfaten.

Groen label

Miramag Superfine® voldoet aan de gebruiksvoorwaarden voor de biologische landbouw. De term ‘biologisch’ is juridisch beschermd en alleen kalkmeststoffen die geproduceerd zijn volgens een aantal wettelijke voorschriften zijn 100% biologisch.
Bovendien is Miramag Superfine® erkend door Skal Biocontrole. Dit is een onafhankelijke controle- en certificeringorganisatie die toezicht houdt op de biologische landbouwproductie in Nederland.  De toelating vindt u op de Skal inputlijst.

Miramag Superfine® valt  onder de verordeningen:
(EG) Nr. 834/2007,
(EG) nr. 889/2008 onder "natuurlijk calcium- en magnesiumcarbonaat"  (Bijlage I, vergunning A)
(EU) nr. 463/2013 onder Dolomitisch kalksteen - extra kwalititeit  (Bijlage I, punt G.1. Kalkmestoffen, natuurlijke kalk).

Vraag het ons

Wilt u meer weten over biologische kalkmeststoffen in het algemeen of Miramag Superfine® in het bijzonder? Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie of voor het adres van uw dichtstbijzijnde dealer.